Våre rørleggertjenester

Fastpriser

Enten du trenger å installere et nytt dusjkabinett, bytte varmtvannstank, montere en ny kjøkkenkran, eller installere en vannmåler, tilbyr Haugereid VVS fastpriser på en rekke forskjellige serviceoppdrag. 

Les mer

Oppussing av bad

Når vi i Haugereid VVS pusser opp eller renoverer et bad, starter vi alltid med en befaring hvor du som kunde er til stede for å diskutere ideer og løsningsforslag. Vi setter høye krav til oss selv og forventer aktiv deltakelse fra deg. Etter å ha forstått dine ønsker, utarbeider vi tegninger og et prisforslag, som vi går gjennom sammen med deg, og du får mulighet til å stille spørsmål og gjøre nødvendige tilpasninger.

Les mer

Rehabilitering

På tide å skifte ut dagens røranlegg? Haugereid VVS utfører rehabilitering på eksisterende rør og avløp. Vi kommer gjerne på befaring for kontroll og veileder deg mot nye sikre løsninger. 

Sanitær

Skal du totalrenovere badet, sette inn et dusjkabinett eller ønsker en ny vask på vaskerommet? Haugereid VVS har lang erfaring med montering av utstyr og rehabilitering av sanitæranlegg. 

Nybygg

Skal du bygge nytt hus, hytte eller tilbygg? Haugereid VVS leverer komplette rørtekniske anlegg for alle typer nybygg, og bistår med smarte løsninger og rådgivning. 

Avløpsanlegg

Er avløpet tett? Kommer det ubuden lukt fra dine rør? Haugereid VVS leverer ulike tjenester innen avløpsanlegg og har lang erfaring på dette fagområdet. Spør oss gjerne om våre beste tips!

Prosjektering av bad

Fra 2021 ble det besluttet at renovering av alle bad krever prosjektering av en godkjent part før oppstart. Dette sikrer trygghet for både entreprenør og kunde. Haugereid VVS veileder deg gjennom hele prosessen, inkludert godkjenninger og nødvendig dokumentasjon i samsvar med dagens krav.

Har du behov for vår kompetanse?

Vi i Haugereid VVS kan hjelpe deg med alt innen bad og VVS. Ta kontakt med oss for å avtale en befaring og motta et tilbud.

Kontakt oss