Bestill rørlegger | 417 53 355

Smart vannstopp med trådløs sensor, WIFI og APP

11990,- 

inkludert i pris: 
Moms 
Ferdig montert av rørlegger 
Servicebil tur retur 
 
Vi er stolte av å introdusere Waterguard + Smart lekkasjestopper med trådløs sensor, WIFI-kompatibilitet og en dedikert mobilapp! Teamet vårt hos Haugereid VVS tar seg av montering og oppstart hjemme hos deg. Vi gir deg også en grundig gjennomgang av produktet, slik at du enkelt kan benytte deg av dette geniale systemet. 
 
Sjekk ut denne linken for detijalert informasjon: waterguard.no 
 
I vår fastpris på 11990,- er det inkludert:  
Waterguard+ Trådløs Pro Enkel ventil Kit Basis 
1 stk Waterguard+ Water Sensor med luftfuktighet og temperatur R Vannsensor 
 
Normalt er én sensor under kjøkkenbenken tilstrekkelig i de fleste husholdninger. Ved behov kan vi enkelt koble til flere sensorer. Kostnaden for hver ekstra trådløs sensor er 1490,-, ferdig montert. Prisen innebærer montering av en ekstra sensor i løpet av samme oppdrag, sammen med det komplette settet.  
 
Prisen krever fri tilkomst. Vi gjør oppmerksom på at det må være tilgjengelig stikkontakt rett ved der installasjonen skal utføres (Installering av stikkontakt er ikke med i prisen).  
 
Forsikringsrabatt med Waterguard+ 
Vannskader er dyrt - derfor gir forsikringsselskapene opptil 30% rabatt ved installert lekkasjesikring. 
 
 
Informasjon 
Lekkasjestoppere registrerer lekkasje, stanser vanntilførselen og begrenser skadeomfanget etter vannlekkasjen. 
Ved nyinstallasjoner er det nå påbudt å montere lekkasjestopper. I følge vannskadestatistikk fra forsikringsselskapene oppstår hele 20% av vannskadene i hjemmet i tilknytning til løse vanninstallasjoner som vaskemaskin, oppvaskmaskin, bereder, kaffemaskin, kjøleskap etc. Ettersom disse installasjonene ofte er montert på steder uten membran og vannsikret gulvflate kan skadeomfanget blir stort ved lekkasje dersom den ikke oppdages raskt. 
 
Vi har god erfaring med montering av lekkasjestoppere. Vi anbefaler at en av våre fagpersoner foretar installasjon. 
på den måten får vi kartlagt boligens vannsikringsbehov, samt. plassert magnetventilen / magnetventilene på riktig plass.  
 
Stopper vanntilførselen 
En lekkasjestopper hindrer ikke lekkasjer i å oppstå, men vil automatisk stoppe vanntilførselen ved registrering av lekkasje, avgi et lydsignal, og dermed begrense skadeomfanget ved at den forhindrer store mengder vann i å lekke ut. Dette kan spare deg for et betydelig arbeid i etterkant av en skade, og for store summer. Dersom du har lekkasjestopper i huset ditt så vil det også gi deg billigere forsikring. 
 
Lekkasjestoppere består vanligvis av lekkasjedetektor, styreenhet og stengeventil. Lekkasjedetektoren er som regel en fuktføler utformet som en kabel eller en punktsensor, som legges ut langs gulvet, for eksempel i kjøkkenbenk. Registrerer den fukt i et av punktene vil styreenheten motta et signal fra lekkasjedetektoren for deretter å lukke stengeventilen.