Bestill rørlegger | 417 53 355

Saga S Charge 300 Smart Bereder

20490,-

Inkludert i pris:

Moms 

Varmtvannsbereder 

Nødvendig deler 

Ferdig montert av rørlegger 

Servicebil tur retur 

Vi tar også selvfølgelig med oss din gamle varmtvannstank. 


Saga Charge vil lære seg husstandens forbruk og varme vannet når strømprisen er lav. På den måten er varmt vann tilgjengelig når det trengs, og det til en billigst mulig penge. I tillegg er det mulig å sette berederen i dvalemodus. Huseier kan enkelt følge med på varmtvannsnivå og -forbruk i appen OSO inCharge. 

Prisen forutsetter at gammel tank er omtrent like stor som ny og at vanntilkoblingene er på toppen av gammel varmtvannstank. Vi er også avhengig av fri tilkomst (at gammel tank ikke er bygd inn).


Gode grunner til å velge en

smartbereder fra OSO:


Varmer vannet når prisen er lav
Automatisk prisoptimalisering integrert mot Nord Pool spot

Lærer seg ditt forbruk
Gjennom maskinlæring og historiske data for energiforbruk

OSO InCharge-appen
Lar deg sette berederen i dvalemodus når du ikke er hjemme


OSO InCharge Appen
Mobilappen OSO InCharge gir deg enkel styring og oversikt. I appen kan du blant annet aktivere smartstyring, se varmtvannsnivå, sette på dvalemodus og følge med på historiske forbruksdata.

Unngå de dyreste timene ved å flytte oppvarmingen av varmtvann til andre tider på døgnet. På denne måten kan du både spare penger og avlaste strømnettet. Saga Charge og Charge Retrofit gjør dette automatisk ved aktivering av smartstyring og har integrasjon mot Nord Pool spot.

Enova-støtte
Ved å installere Saga Charge og energieffektive beredere kan man få støtte fra Enova på inntil 4 000 kroner. Les mer om støtteordningen for smart varmtvannsbereder på Enova sine sider.