Bestill rørlegger | 417 53 355

Hansgrohe Talis uttrekkbar L-tut

5490,-  

inkludert i pris: 
Moms 
Ferdig montert av rørlegger 
Servicebil tur retur 
 
Ny og stilren kjøkkenkran fra Hansgrohe med uttrekkbar L-tut og sidegrep. 1-jet spray. Tuten har MagFit og glir nesten lydløs tilbake på plass. QuickClean teknologien gir enkel og rask rengjøring. Svingområde kan stilles inn i 3 trinn på 60°, 110°, 150° eller 360° for å passe til ulike kjøkkenkummer.  
 
Ønsker du å bytte kjøkkenkran? Vi har fastpris på skifte av kran – både med og uten avstengning for oppvaskmaskin. I tilbudet er både rørlegger, ny kran og deler inkludert. 
 
Vi i Haugereid VVS anbefaler alle uten egne stengeventiler ved kjøkkenkranen å få dem montert samtidig med vårt besøk. Prisen for to slike ventiler (3/8″) for kjøkkenbatteri, ferdig montert, er 990,- inkludert moms. 
 
Prisen dekker både transport til og fra, rørleggerarbeid, demontering av din gamle kran samt montering av en ny FM Mattsson kjøkkenkran. Vi tar ansvar for avfallshåndtering og etterlater stedet ryddig.  
 
OPS! Denne kranen kommer kun uten stengeventil til oppvaskmaskin. Eventuelle deler og medgått tid vil bli et pristillegg dersom det er behov for endringer på ditt røranlegg. Du som kunde blir informert om dette før jobbstart.  
 
Utforsk våre kataloger med et mangfoldige utvalg av kraner i ulike prisklasser. Kontakt oss, så finner vi en kran som passer perfekt til ditt behov.