Bestill rørlegger | 417 53 355

Hansgrohe Ecostat 1001 CL

3490,-  

inkludert i pris: 
Moms 
Ferdig montert av rørlegger 
Servicebil tur retur 
 
Dusjbatteri med grepsvennlige vingehendler som er enkle å bruke, en sikkerhetssperre ved 40 °C og innstillbar temperaturbegrenser. Ecostop-knapp begrenser vannforbruket til 10 l/min. Uten S-koblinger og rosetter. 
 
Fordeler: 
Enkel å rengjøre 
Tidløst og stilrent dusjbatteri fra Hansgrohe 
Dusjbatteri med sikkerhetssperre ved 40 grader for å unngå skolding 
Ecostop knapp gjør at du sparer vann og miljøet. 
  
Utforsk vårt mangfoldige utvalg av dusj og takdusjer i ulike prisklasser. Ta en titt i våre kataloger eller kontakt oss, så finner vi en dusj som passer perfekt til ditt behov.  
 
 
Hvorfor skifte ut ditt gamle dusjarmatur? 
 
Hvis dusjarmaturen lekker, er det økonomisk fornuftig å bytte den ut så snart som mulig, spesielt hvis det er lukkemekanismen som er skadet. 
 
Dersom den gamle dusjarmaturen lekker, kan det bli dyrt å ignorere problemet. Med en vannpris på 30 kroner per kubikkmeter, koster det rundt 210 kroner årlig å la kranen dryppe en gang per sekund. 
 
Hvis det er varmtvann som lekker, kan kostnadene øke ytterligere. Studier viser at en ofte dryppende kran kan forbruke omtrent 700 kWt årlig, tilsvarende rundt 500 kroner i året. 
 
Dersom dusjarmaturet er eldre enn 15 år, anbefaler vi oppgradering til et nytt. Dette sikrer en bekymringsfri opplevelse i ferier, helger og helligdager. Med et nytt dusjbatteri med lang garanti kan du føle deg trygg, unngå uheldige situasjoner som lekkasjer eller at kranen går i stykker.