Bestill rørlegger | 417 53 355

Boligbereder Oso Saga 200

OSO boligbereder 200

Før: 11 990,-  Nå 9990,-

inkludert i pris: 
Moms 
Varmtvannsbereder 
Nødvendig deler 
Ferdig montert av rørlegger 
Servicebil tur retur 
Vi tar også selvfølgelig med oss din gamle varmtvannstank. 
 
SAGA serien kan plasseres hvor som helst takket være et elegant design som skjuler alle røranslutninger, og er også konstruert med førsteklasses materialvalg og en rekke smarte tekniske løsninger. Du får et produkt med markedsledende isolasjonsegenskaper som gir store ENØK besparelser og berederen holder en høy temperatur (75°C) for uslåelig ytelse og mer varmtvann enn andre.- Spar ca. 500 kWh* / år med markedets best isolerte beredere- Større faktisk volum og høyere temperatur gir mer varmtvann- 10 års garanti på den rustfrie trykktanken * (Ift. en 200 liter bereder med Glava isolasjon) 
 
Fastprisen gjelder utelukkende ved montering av din nye varmtvannstank på samme sted som den gamle. Tanken må være ca like stor og vannrør må komme ut på toppen av tanken. Ønsker du å flytte tanken til en annen plass, påløper timer og nødvendige deler som ekstra kostnader. Vi vil informere deg som kunde på forhånd før arbeidet starter, dersom det blir nødvendig med ekstra kostnader. 
 
Hvorfor burde du skifte varmtvannstank? 
 
Vi anbefaler alle å skifte beredere som er over 15 år.  
Muligheten for betydelige besparelser på strømregningen din er reell. Enova's beregninger indikerer at omtrent tjue prosent av strømforbruket er knyttet til oppvarming av vann. Ved å erstatte en eldre varmtvannsbereder med en ny og mer effektiv variant, kan varmetapet reduseres med opptil 50 prosent, ifølge Enova's analyser  
 
Vår kampanje på Oso varmtvannsberederen presenterer en forbedring på 35 prosent i isolasjonsevnen sammenlignet med eldre modeller. Den reduserte varmetap graden muliggjør betydelige økonomiske besparelser for familier, med potensial for flere tusen kroner mindre på strømregningen over noen få år.